Bültmann & Gerriets
Organic Meat Production and Processing
von Steven C. Ricke, Ellen J. van Loo, Michael G. Johnson, Corliss A. O'Bryan
Verlag: John Wiley & Sons
Reihe: Institute of Food Technologists Series
E-Book / PDF
Kopierschutz: Adobe DRM


Speicherplatz: 10 MB
Hinweis: Nach dem Checkout (Kasse) wird direkt ein Link zum Download bereitgestellt. Der Link kann dann auf PC, Smartphone oder E-Book-Reader ausgeführt werden.
E-Books können per PayPal bezahlt werden. Wenn Sie E-Books per Rechnung bezahlen möchten, kontaktieren Sie uns bitte.

ISBN: 978-1-118-22922-4
Auflage: 1. Auflage
Erschienen am 01.02.2012
Sprache: Englisch
Umfang: 464 Seiten

Preis: 203,99 €

Klappentext

Organic Meat Production and Processing describes thechallenges of production, processing and food safety of organicmeat. The editors and international collection of authors explorethe trends in organic meats and how the meat industry is impacted.Commencing with chapters on the economics, market and regulatoryaspects of organic meats, coverage then extends to managementissues for organically raised and processed meat animals.Processing, sensory and human health aspects are covered in detail,as are the incidences of foodborne pathogens in organic beef,swine, poultry and other organic meat species. The book concludesby describing pre-harvest control measures for assuring the safetyof organic meats.
Organic Meat Production and Processing serves as a uniqueresource for fully understanding the current and potential issuesassociated with organic meats.


andere Formate
weitere Titel der Reihe