Bültmann & Gerriets
Food of the Cods
How Fish and Chips Made Britain
von Daniel Gray
Verlag: HarperCollins Publishers
E-Book / EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM


Speicherplatz: 2 MB
Hinweis: Nach dem Checkout (Kasse) wird direkt ein Link zum Download bereitgestellt. Der Link kann dann auf PC, Smartphone oder E-Book-Reader ausgeführt werden.
E-Books können per PayPal bezahlt werden. Wenn Sie E-Books per Rechnung bezahlen möchten, kontaktieren Sie uns bitte.

ISBN: 978-0-00-862889-5
Erschienen am 12.10.2023
Sprache: Englisch

Preis: 9,99 €

9,99 €
merken
Gratis-Leseprobe
zum Hardcover 32,50 €
Klappentext
Biografische Anmerkung

Shortlisted for Debut Food Book of the Year at the Fortnum and Mason Food and Drink Awards 2024
Guild of Food Writers 2024 Finalist, Food Book of the Year

'A lyrical, amiable and educational celebration of what may be our greatest achievement: the chippy.' Stuart Maconie



Daniel Gray is a writer, broadcaster and magazine editor from York. He has published a host of critically acclaimed books on football and social history, edits Nutmeg magazine and presents the When Saturday Comes podcast. Daniel has presented history programmes on television and written for the BBC. His previous book, The Silence of the Stands, was shortlisted for Football Book of the Year at the Sunday Times Sports Book Awards 2023. @d_gray_writer


andere Formate