Bültmann & Gerriets
The Biology of Apples and Pears
von John E. Jackson
Verlag: Cambridge University Press
Taschenbuch
ISBN: 978-0-521-02105-0
Erschienen am 25.07.2005
Sprache: Englisch
Format: 229 mm [H] x 152 mm [B] x 29 mm [T]
Gewicht: 810 Gramm
Umfang: 504 Seiten

Preis: 106,80 €
keine Versandkosten (Inland)


Dieser Titel wird erst bei Bestellung gedruckt. Eintreffen bei uns daher ca. am 22. November.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

106,80 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung
Inhaltsverzeichnis

A comprehensive, up-to-date reference book on the biology of apples and pears.



John Jackson was formerly Head of the Pomology Department and Deputy Director at the East Malling Research Station, UK and Officer-in-Charge at the Horticultural Research Centre, Marondera, Zimbabwe.



Introduction; 1. The growing of apples and pears; 2. Apples and pears and their relatives; 3. Apple and pear root systems: induction, development, structure and function; 4. The graft union, grafting and budding; 5. Mechanisms of rootstock and interstock effects on scion vigour; 6. The shoot system; 7. Leaves, canopies and light interception; 8. Photosynthesis, respiration, and carbohydrate transport partitioning and storage; 9. Flowers and fruits; 10. Eating quality and its retention; 11. Mineral nutrition; 12. Water relations; 13. Diseases, pests and resistance to these; 14. Biotechnology of apples and pears; Index.