Bültmann & Gerriets
The Biology of Apples and Pears
von John E. Jackson
Verlag: Cambridge University Press
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-0-521-38018-8
Erschienen am 07.04.2015
Sprache: Englisch
Format: 235 mm [H] x 157 mm [B] x 34 mm [T]
Gewicht: 960 Gramm
Umfang: 502 Seiten

Preis: 287,90 €
keine Versandkosten (Inland)


Dieser Titel wird erst bei Bestellung gedruckt. Eintreffen bei uns daher ca. am 22. November.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

287,90 €
merken
zum E-Book (PDF) 88,49 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung
Inhaltsverzeichnis

This comprehensive reference on all aspects of pomology at the organ, tree and orchard level describes the main varieties and rootstocks, and the factors controlling their growth, cropping, fruit quality, storage life, fertilizer and irrigation needs. It emphasizes the principles underlying modern high-density planting and the production of fruits in environments ranging from temperate to tropical. The book will be suitable for fruit farmers and technical advisors as well as scientific researchers and students of pomology and horticulture.



John Jackson was formerly Head of the Pomology Department and Deputy Director at the East Malling Research Station, UK and Officer-in-Charge at the Horticultural Research Centre, Marondera, Zimbabwe.



Introduction; 1. The growing of apples and pears; 2. Apples and pears and their relatives; 3. Apple and pear root systems: induction, development, structure and function; 4. The graft union, grafting and budding; 5. Mechanisms of rootstock and interstock effects on scion vigour; 6. The shoot system; 7. Leaves, canopies and light interception; 8. Photosynthesis, respiration, and carbohydrate transport partitioning and storage; 9. Flowers and fruits; 10. Eating quality and its retention; 11. Mineral nutrition; 12. Water relations; 13. Diseases, pests and resistance to these; 14. Biotechnology of apples and pears; Index.


andere Formate