Bültmann & Gerriets
Good Food: Meals For Two
Triple-tested Recipes
von Good Food Guides
Verlag: Ebury Publishing
Taschenbuch
ISBN: 978-0-563-52299-7
Erschienen am 06.07.2006
Sprache: Englisch
Format: 157 mm [H] x 137 mm [B] x 14 mm [T]
Gewicht: 277 Gramm
Umfang: 216 Seiten

Preis: 9,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 22. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

9,50 €
merken
zum E-Book (EPUB) 6,49 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

The eleventh and twelfth titles in this glorious collection taken from the "Good Food" magazine, that all come with their tried-and-tested guarantee.



Angela Nilsen's career has always involved food, either teaching or writing about it for books, magazines and newspapers, both in England and North America (where she was a food writer with the Vancouver Sun newspaper, Canada for 7 years). From May 1994 - July 2004, she was Food Editor of BBC Good Food Magazine, and is now a freelance writer and editor. In 2003 she was short-listed for the Glenfiddich Cookery Writer Award, and is the 2004 winner of both the Glenfiddich Cookery Writer Award and The Guild of Food Writers' Cookery Journalist of the Year Award for her work in the 'Ultimate' series in BBC Good Food Magazine.


andere Formate