Bültmann & Gerriets
The Shopper's Guide to GI Values
The Authoritative Source of Glycemic Index Values for More Than 1,200 Foods
von Jennie Brand-Miller, Kaye Foster-Powell
Verlag: Hachette Book Group USA
Taschenbuch
ISBN: 978-0-7382-1793-2
Auflage: 2015 edition
Erschienen am 30.12.2014
Sprache: Englisch
Format: 169 mm [H] x 105 mm [B] x 18 mm [T]
Gewicht: 190 Gramm
Umfang: 272 Seiten

Preis: 9,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 5. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

9,50 €
merken
Gratis-Leseprobe
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Biografische Anmerkung
Klappentext

Jennie Brand-Miller, PhD, is one of the world's foremost authorities on the glycemic index.
Brand-Miller and Kaye Foster-Powell, BSc, MNutr & Diet, are coauthors of many books in the New York Times bestselling New Glucose Revolution series.
Fiona Atkinson is a research dietician and the manager of the University of Sydney's Glycemic Index research Service (SUGiRS). Along with Jennie Brand-Miller and Kaye Foster-Powell, she is the author of the authoritative tables of GI and glycemic load values published in Diabetes Care. She is pursuing a Ph.D. at the University of Sydney focusing on the glycemic index.
www.glycemicindex.com
www.ginews.blogspot.com



Every year, their "Shopper s Guide" helps thousands of readers to achieve and maintain health and wellness by providing an easy guide to eating according to the glycemic index. The key to this go-to reference is the GI tables--comprehensive lists of foods and their glycemic index values which allow readers to unlock the remarkable health benefits of a low GI diet.
"