Bültmann & Gerriets
Kitchen Gardening for Beginners
Regrow Your Leftover Greens, Stalks, Seeds, and More
von Katie Elzer-Peters
Verlag: New Shoe Press
Taschenbuch
ISBN: 978-0-7603-9098-6
Erschienen am 11.04.2024
Sprache: Englisch
Format: 236 mm [H] x 190 mm [B] x 12 mm [T]
Gewicht: 283 Gramm
Umfang: 112 Seiten

Preis: 14,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 14. Oktober in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

14,50 €
merken
zum E-Book (EPUB) 14,99 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung
Inhaltsverzeichnis

Learn quick and easy ways to regrow veggies from kitchen scraps such as beet tops and lettuce stumps with Kitchen Gardening for Beginners.
 



Katie Elzer-Peters is a horticulturist who has written several gardening books with Cool Springs Press. She has a master of science in public garden management and now operates a garden industry digital marketing agency, The Garden of Words. A resident of Wilmington, North Carolina, she enjoys tending her garden and drawing and painting pictures of it. Follow her on instagram: @katie_gardenofwords.



Introduction

CHAPTER 1. No-Waste Kitchen Gardening: How It Works and How to Do It

CHAPTER 2. Regrow Roots and Underground Stems in Soil

CHAPTER 3. Regrow Stems and Modified Stems in Soil

CHAPTER 4. Grow Seeds in Soil and Water

CHAPTER 5. Regrow Whole Plants and Stems in Water

Resources

Index

Photo Credits

About the Author


andere Formate