Bültmann & Gerriets
Garnishing & Decorating
Ideas for All Seasons
von Georg Hartung
Fotos: Thomas Schultze
Verlag: Schiffer Publishing
Taschenbuch
ISBN: 978-0-7643-4627-9
Erschienen am 01.09.2014
Sprache: Englisch
Format: 235 mm [H] x 208 mm [B] x 9 mm [T]
Gewicht: 372 Gramm
Umfang: 88 Seiten

Preis: 17,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 14. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

17,50 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

After the success of Garnish and Decorating Made Easy, Georg Hartung is back with a second helping! Once again, he offers easy step-by-step instructions to pep up your small dishes and fingerfood, for plates pleasing to the eye--and your tastebuds. Inside you'll find 33 recipes for beautiful, in-season amuse-bouches: onion crowns with carrot-tomato paste, calla lilies, panna cotta, chocolate ornaments, marzipan treats, semolina pudding pralines, and more! In the interest of sustainability and using the freshest ingredients possible, all of the recipes are grouped seasonally to honor the produce available, for the most delicious results! With creative tips and ideas, including a tutorial on making your own piping bags for precise, professional results, you'll learn how to turn simple ingredients into fantastic eye catchers. Bon appétit!



Georg Hartung has been a cook, a butcher, and a teacher.