Bültmann & Gerriets
Glass Transition and Phase Transitions in Food and Biological Materials
von Jasim Ahmed, Mohammad Shafuir Rahman, Yrjo H. Roos
Verlag: John Wiley & Sons
E-Book / PDF
Kopierschutz: Adobe DRM


Speicherplatz: 14 MB
Hinweis: Nach dem Checkout (Kasse) wird direkt ein Link zum Download bereitgestellt. Der Link kann dann auf PC, Smartphone oder E-Book-Reader ausgeführt werden.
E-Books können per PayPal bezahlt werden. Wenn Sie E-Books per Rechnung bezahlen möchten, kontaktieren Sie uns bitte.

ISBN: 978-1-118-93571-2
Auflage: 1. Auflage
Erschienen am 03.02.2017
Sprache: Englisch
Umfang: 496 Seiten

Preis: 174,99 €

Klappentext

Glass and State Transitions in Food and Biological Materials describes how glass transition has been applied to food micro-structure, food processing, product development, storage studies, packaging development and other areas. This book has been structured so that readers can initially grasp the basic principles and instrumentation, before moving through the various applications. In summary, the book will provide the "missing link" between food science and material science/polymer engineering. This will allow food scientists to better understand the concept and applications of thermal properties.


andere Formate