Bültmann & Gerriets
The Routledge History of American Foodways
von Michael D. Wise, Jennifer Jensen Wallach
Verlag: Taylor & Francis
E-Book / EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM


Speicherplatz: 24 MB
Hinweis: Nach dem Checkout (Kasse) wird direkt ein Link zum Download bereitgestellt. Der Link kann dann auf PC, Smartphone oder E-Book-Reader ausgeführt werden.
E-Books können per PayPal bezahlt werden. Wenn Sie E-Books per Rechnung bezahlen möchten, kontaktieren Sie uns bitte.

ISBN: 978-1-317-97522-9
Erschienen am 12.02.2016
Sprache: Englisch
Umfang: 424 Seiten

Preis: 68,49 €

68,49 €
merken
Gratis-Leseprobe
zum E-Book (PDF) 67,99 €
Klappentext
Inhaltsverzeichnis
Biografische Anmerkung

The Routledge History of American Foodways provides an important overview of the main themes surrounding the history of food in the Americas from the pre-colonial era to the present day.



Part I: Cooking Times 1. Pre-Colonial 2. Early American 3. Nineteenth Century 4. Twentieth Century 5. Contemporary Issues Part II: Ingredients 6. Grains 7. Meat 8. Alcohol 9. Sugar 10. Fish 11. Fruits and Vegetables Part III: Recipes 12. Kitchens 13. Holidays and Festivals 14. Restaurant Culture 15. Food Tourism 16. Food Policy 17. Food and the Environment Part IV: Appetites 18. Food and Immigration 19. Food and Race 20. Food and Regionalism 21. Food and American Wars 22. Food and Gender 23. Food and Empire 24. Food and Entertainment 25. Food and Marketing



Jennifer Jensen Wallach is Associate Professor of History at the University of North Texas. Micahel D. Wise is Assistant Professor at the University of North Texas.


andere Formate