Bültmann & Gerriets
Food, National Identity and Nationalism: From Everyday to Global Politics
von Atsuko Ichijo, Ronald Ranta
Verlag: Springer Nature Singapore
Taschenbuch
ISBN: 978-1-349-56104-9
Auflage: 2016
Erschienen am 16.02.2018
Sprache: Englisch
Format: 216 mm [H] x 140 mm [B] x 12 mm [T]
Gewicht: 269 Gramm
Umfang: 196 Seiten

Preis: 83,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 7. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

83,50 €
merken
zum E-Book (EPUB) 69,54 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

Exploring a much neglected area, the relationship between food and nationalism, this book examines a number of case studies at various levels of political analysis to show how useful the food and nationalism axis can be in the study of politics.



Atsuko Ichijo is Associate Professor in the Department of Politics, Kingston University, UK. Her research focuses on various aspects of nationalism. She is the author of Nationalism and Multiple Modernities: Europe and Beyond (2013) and is a member of the editorial team of Nations and Nationalism.

Ronald Ranta is a Lecturer in Politics in the Department of Politics, Kingston University, UK. His research areas include foreign policy, the Arab-Israeli conflict, the politics of food, and the study of nationalism. He is the author of Political Decision Making and Non-Decisions (2015) and From the Arab Other to the Israeli Self (2015).


andere Formate