Bültmann & Gerriets
Digital Food
From Paddock to Platform
von Tania Lewis
Verlag: Bloomsbury UK
Reihe: Contemporary Food Studies: Economy, Culture and Politics
E-Book / PDF
Kopierschutz: Adobe DRM


Speicherplatz: 2 MB
Hinweis: Nach dem Checkout (Kasse) wird direkt ein Link zum Download bereitgestellt. Der Link kann dann auf PC, Smartphone oder E-Book-Reader ausgeführt werden.
E-Books können per PayPal bezahlt werden. Wenn Sie E-Books per Rechnung bezahlen möchten, kontaktieren Sie uns bitte.

ISBN: 978-1-350-05511-7
Auflage: 1. Auflage
Erschienen am 20.02.2020
Sprache: Englisch
Umfang: 208 Seiten

Preis: 28,49 €

Biografische Anmerkung
Inhaltsverzeichnis

Tania Lewis is Co-Director of the Digital Ethnography Research Centre and Professor of Media and Communication at RMIT University, Australia.



Ch. 1: Introduction: A Cook's Tour
Part 1: Digital Foodscapes
Ch. 2: Food Fotos: From Conspicuous Prosumers to Digital Sociality
Ch. 3: Ordinary Expertise and Sharing Economies
Ch. 4: And On That Farm He Had A...Laptop: Alternative Food Networks and Web 2.0
Part II: Food Politics in a Digital Era
Ch. 5: It's Activism, Jim, but not as we know it: From Food Apptivism to Online Protest
Ch. 6: FoodInc#: Corporate Food Politics Online
Part III: Complicating Connectivity
Ch. 7: Cooking in the Cloud
Ch. 8: Meal Monitors: From Data to Drones
Ch. 9: Conclusion: Governing and Decoding Digital Foodscapes
Bibliography
Index


andere Formate
weitere Titel der Reihe