Bültmann & Gerriets
How to Drink Whiskey
From Grains to Glasses, Everything You Need to Know
von Carlo Devito
Verlag: Cider Mill Press
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-4003-4059-0
Erschienen am 02.04.2024
Sprache: Englisch
Format: 192 mm [H] x 140 mm [B] x 20 mm [T]
Gewicht: 408 Gramm
Umfang: 192 Seiten

Preis: 20,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 28. Oktober in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

20,50 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

This comprehensive guide to whiskey appreciation teaches you everything you need to know, from selecting the perfect bottle to savoring its complex flavors and aromas.



Carlo DeVito is one of the most experienced wine, beers, and spirits editors in the world whose list of authors has included The Wine Spectator, The New York Times, Michael Jackson, Kevin Zraly, Clay Risen, Matt Kramer, Oz Clarke, Tom Stevenson, Howard G. Goldberg, Josh M. Bernstein, Stephen Beaumont, Ben McFarland, Jim Meehan, Salvatore Calabrase, William Dowd, and many others. His books and authors over the years have won James Beard, Gourmand, and IAACP awards. He has traveled to wine regions in California, Canada, up and down the east coast, France, Spain, and Chile. He is the author of Jiggers and Drams: A Whiskey Journal, and is the publisher of East Coast Wineries website which covers wines, beer, whisky, wine, and ciders from Maine to Virginia.


andere Formate