Bültmann & Gerriets
Cocoa and Chocolate - Their History from Plantation to Consumer
von Arthur W. Knapp
Verlag: Crawford Press
Hardcover
ISBN: 978-1-4067-8188-5
Erschienen am 09.10.2007
Sprache: Englisch
Format: 216 mm [H] x 140 mm [B] x 14 mm [T]
Gewicht: 325 Gramm
Umfang: 226 Seiten

Preis: 32,00 €
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Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext

This early work on chocolate manufacturing is both expensive and hard to find in its first edition. It details the many stages of chocolate production from the cocoa bean to the shelf. This is a fascinating work and is thoroughly recommended for anyone interested in the chocolate industry. Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900s and before, are now extremely scarce. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.


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