Bültmann & Gerriets
Heston Blumenthal at Home
von Heston Blumenthal
Illustration: Angela Moore
Verlag: Bloomsbury UK
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-4088-0440-7
Erschienen am 15.10.2011
Sprache: Englisch
Format: 281 mm [H] x 230 mm [B] x 40 mm [T]
Gewicht: 2235 Gramm
Umfang: 408 Seiten

Preis: 64,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und schon ab dem 09. Oktober in der Buchhandlung abholen

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

64,50 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext

Until now, home cooking has remained stubbornly out of touch with technological development but Heston Blumenthal, champion of the scientific kitchen, changes all that with this radical book. With meticulous precision, he explains what the most effective techniques are and why they work.
Heston's instructions are precise and easy to follow, with lots of helpful tips, and each chapter is introduced with an explanation of Heston's approach to 1) Stocks 2) Soups 3) Starters 4) Salads 5) Meat 6) Fish 7) Sous-vide 8) Pasta and grains 9) Cheese 10) Sides and condiments 11) Ices 12) Desserts and sweets 13) Biscuits, snacks and drinks.
Recipes include Green bean and radish salad; Prawn cocktail; Roast chicken; Shepherd's pie; Sea bass with vanilla butter; Liquorice poached salmon; Carbonara; The ultimate cheese toastie; Strawberry sundae; Liquid centre chocolate pudding and Raspberry sherbert. And, of course, Heston's famous Triple-cooked chips.
Heston Blumenthal at Home will change the way you think about cooking forever - prepare for a culinary revolution!