Bültmann & Gerriets
Optimization in Food Engineering
von Ferruh Erdogdu
Verlag: Taylor & Francis
E-Book / PDF
Kopierschutz: Adobe DRM


Speicherplatz: 19 MB
Hinweis: Nach dem Checkout (Kasse) wird direkt ein Link zum Download bereitgestellt. Der Link kann dann auf PC, Smartphone oder E-Book-Reader ausgeführt werden.
E-Books können per PayPal bezahlt werden. Wenn Sie E-Books per Rechnung bezahlen möchten, kontaktieren Sie uns bitte.

ISBN: 978-1-4200-6142-0
Erschienen am 09.12.2008
Sprache: Englisch
Umfang: 758 Seiten

Preis: 329,99 €

329,99 €
merken
zum E-Book (EPUB) 327,99 €
Klappentext
Inhaltsverzeichnis

While mathematically sophisticated methods can be used to better understand and improve processes, the nonlinear nature of food processing models can make their dynamic optimization a daunting task. With contributions from a virtual who's who in the food processing industry, this book evaluates the potential uses and limitations of optimization techniques for food processing, including classical methods, artificial intelligence-genetic algorithms, multi-objective optimization procedures, and computational fluid dynamics. Logically combining optimization techniques from many sources into a single volume, this book provides real solutions to the rising costs of food production.



Modeling: Significance, Fundamentals, and Methods. Optimization. Optimization Studies of Different Food Processes.


andere Formate