Bültmann & Gerriets
The President's Kitchen Cabinet
The Story of the African Americans Who Have Fed Our First Families, from the Washingtons to the Obamas
von Adrian Miller
Verlag: Editorial a Contracorriente
Taschenbuch
ISBN: 978-1-4696-4767-8
Erschienen am 07.05.2018
Sprache: Englisch
Format: 233 mm [H] x 154 mm [B] x 20 mm [T]
Gewicht: 410 Gramm
Umfang: 296 Seiten

Preis: 26,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 31. Oktober in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

26,50 €
merken
Gratis-Leseprobe
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

Tells the stories of the African Americans who worked in the presidential food service as chefs, personal cooks, butlers, stewards, and servers for every First Family since George and Martha Washington. Adrian Miller brings together the names and words of more than 150 black men and women who played remarkable roles in unforgettable events in America's history.



Adrian Miller--author of Soul Food: The Surprising Story of an American Cuisine, One Plate at a Time, which won a James Beard Foundation book award--is a certified Kansas City Barbecue Society judge and attorney who worked in the White House as a former special assistant to President Bill Clinton. He lives in Denver, Colorado.