Bültmann & Gerriets
Good to Eat
Real food to nourish and sustain you for life
von David Atherton
Verlag: Hodder & Stoughton
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-5293-5263-4
Erschienen am 27.05.2021
Sprache: Englisch
Format: 249 mm [H] x 197 mm [B] x 25 mm [T]
Gewicht: 983 Gramm
Umfang: 256 Seiten

Preis: 32,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 2. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

32,00 €
merken
zum E-Book (EPUB) 3,99 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

"GOOD TO EAT is a book that indulges our craving for baked goods, filling foods and sustaining meals but leaves us feeling good. With a few simple tweaks - like using root veg to minimize the use of sugar or trying a plant-based alternative - you can enjoy what you love to eat while nourishing your body"--Publisher's description.



David Atherton is best known for winning the tenth series of the Great British Bake Off in 2019, but his day job, which he loves, is as a health professional with extensive experience in public health and nutrition. He currently works as a Health Advisor for an International Development charity based in London and writes a fortnightly column for the Guardiancalled Fit Food with David Atherton.


andere Formate