Bültmann & Gerriets
Food for Life
Your Guide to the New Science of Eating Well
von Tim Spector
Verlag: Random House UK Ltd Kontaktdaten
Taschenbuch
ISBN: 978-1-5299-1966-0
Erschienen am 04.01.2024
Sprache: Englisch
Format: 195 mm [H] x 125 mm [B] x 27 mm [T]
Gewicht: 368 Gramm
Umfang: 510 Seiten

Preis: 17,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und schon ab dem 24. Dezember in der Buchhandlung abholen

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.


Versandsachen nach auswärts kommen eventuell nicht mehr rechtzeitig vor Heiligabend an. Im Stadtgebiet geben unsere Kuriere bis zum 23.12. ihr Bestes.
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Biografische Anmerkung
Klappentext

Tim Spector, MD, is Professor of Epidemiology at
King's College London. He is the bestselling
author of The Diet Myth, Spoon-Fed and Food for Life and scientific co-founder of ZOE, the nutrition science company. With a focus on cutting-edge science and honoured with an OBE for his impactful work in fighting Covid-19, Tim stands at the forefront of his field. The original pioneer of microbiome research, he is among the top 100 most cited scientists in the world.



'Life-changing' DAVINA McCALL
'A must-read' Dr RUPY AUJLA
'Fascinating' NIGELLA LAWSON
'Empowering' LIZ EARLE

**THE BOOK THAT INSPIRED THE FOOD FOR LIFE COOKBOOK**
Food is our greatest ally for good health, but the question of what to eat in the age of ultra-processed food has never seemed so complicated.
Drawing on cutting-edge research and personal insights, Professor Tim Spector offers clear answers in this definitive, easy-to-follow guide to the new science of eating well.
Empowering and practical, Food for Life is nothing less than a new approach to how to eat - for our health and the health of the planet.
'No fads, no nonsense, just practical, science-based advice on how to eat well' Daily Mail, Books of the Year
'A rigorously academic book that welcomes the layperson with open arms' The Times
** A THE TIMES and SUNDAY TIMES BOOK OF THE YEAR**
** WINNER OF THE FORTNUM & MASON SPECIAL AWARD **
Number 1 Sunday Times bestseller, February 2024


andere Formate