Bültmann & Gerriets
Differentiating Instruction with Menus
Social Studies (Grades K-2)
von Laurie E Westphal
Verlag: Taylor & Francis Ltd (Sales)
Reihe: Differentiating Instruction wi
Taschenbuch
ISBN: 978-1-59363-494-0
Erschienen am 15.10.2010
Sprache: Englisch
Format: 279 mm [H] x 215 mm [B] x 8 mm [T]
Gewicht: 404 Gramm
Umfang: 148 Seiten

Preis: 25,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 29. Oktober in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung
Inhaltsverzeichnis

Differentiating Instruction With Menus: Social Studies (Grades K-2) contains attractive reproducible menus, based on the levels of Bloom's revised taxonomy, that students can use as a guide when making decisions about which products they will develop after they study a major concept or unit.



After teaching science for more than 15 years, both overseas and in the U.S., Laurie E. Westphal now works as an independent gifted education and science consultant. She enjoys developing and presenting staff development on differentiation for various districts and conferences, working with teachers to assist them in planning and developing lessons to meet the needs of their advanced students.



Chapter 1: Choice Chapter 2: How to Use Menus in the Classroom Chapter 3: Product Guidelines Chapter 4: Rubrics and Grading The Menus Chapter 5: Culture and Citizenship Menus Chapter 6: Geography Menus Chapter 7: Government Menus Chapter 8: History Menus Chapter 9: People and Places Menus References About the Author Common Core State Standards Alignment


andere Formate
weitere Titel der Reihe