Bültmann & Gerriets
The New Glucose Revolution Low GI Gluten-Free Eating Made Easy
The Essential Guide to the Glycemic Index and Gluten-Free Living
von Jennie Brand-Miller, Kate Marsh, Philippa Sandall
Verlag: Hachette Books
Taschenbuch
ISBN: 978-1-60094-034-7
Erschienen am 25.03.2008
Sprache: Englisch
Format: 209 mm [H] x 151 mm [B] x 17 mm [T]
Gewicht: 334 Gramm
Umfang: 272 Seiten

Preis: 16,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 5. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

16,50 €
merken
Gratis-Leseprobe
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

This first-of-its-kind cookbook simplifies the challenges of a gluten-free diet and emphasizes the lifelong health benefits of low-GI, gluten-free products. The 70 delicious, easy-to-prepare recipes include dishes for each meal of the day, desserts, and snacks.



Jennie Brand-Miller, PhD, is one of the world's foremost authorities on the glycemic index.
Kate Marsh, PhD, RD., CDE, is a practicing dietitian and diabetes educator in Sydney, Australia.
Philippa Sandall has been freelancing in the areas of food, health, and nutrition for over 20 years. Involved in the New Glucose Revolution series since its inception in 1996, she has played a vital role in its success.