Bültmann & Gerriets
A Culinary History of Kentucky
Burgoo, Beer Cheese and Goetta
von Fiona Young-Brown
Verlag: Arcadia Publishing Inc.
Reihe: American Palate
Taschenbuch
ISBN: 978-1-62619-263-8
Erschienen am 01.04.2014
Sprache: Englisch
Format: 226 mm [H] x 152 mm [B] x 13 mm [T]
Gewicht: 272 Gramm
Umfang: 160 Seiten

Preis: 24,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 5. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

24,50 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

Pull up a chair to the kitchen table and enjoy a delicious adventure through Bluegrass food history. Kentucky's cuisine can be traced back to Cherokee, Irish, Scottish, English and German roots, among others. A typical Kentucky meal might have the standar



Fiona Young-Brown has been a Kentucky resident for thirteen years, during which time she has developed a love of bourbon as well as an appreciation for iced tea and cornbread. She is the author of two other books, including Wicked Lexington and a member of the American Society of Journalists and Authors. When not writing, Fiona is busy traveling, researching genealogy or cooking for her food blog, www.crazyenglishwomancooks.com. She lives in Lexington with her husband Nic and their two dogs.


weitere Titel der Reihe