Bültmann & Gerriets
The Ultimate Book of Chocolate
Make Your Chocolate Dreams Become a Reality
von Melanie Dupuis
Verlag: Hardie Grant Books (UK)
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-78488-379-9
Erschienen am 01.04.2021
Sprache: Englisch
Format: 335 mm [H] x 254 mm [B] x 32 mm [T]
Gewicht: 2005 Gramm
Umfang: 288 Seiten

Preis: 39,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 19. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

39,00 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

Learn how to temper, mould and decorate like a pro with the complete guide to everything chocolate. Melanie guides the reader with step-by-step pictures and detailed instructions on all the essential techniques, from tempering to making ganache, chocolate mousse, creme anglaise, biscuit bases, meringue and more. The main recipes include every chocolate dessert you could ever imagine, from caramel bonbons and millionaire's shortbread to Easter eggs, truffles, macarons, cakes, Swiss rolls, eclairs and more.



Melanie Dupuis trained as a pastry chef and caterer in France and worked in the country's best hotels and restaurants (Helene Darroze, Benoit Castel, Nomad Food & Design) before embarking on a second career as a food writer. Her first book, Patisserie, was published in 2014 and has been an international success.