Bültmann & Gerriets
A Table
Recipes for Cooking and Eating the French Way
von Rebekah Peppler
Fotos: Joann Pai
Verlag: Chronicle Books LLC
E-Book / EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM


Speicherplatz: 30 MB
Hinweis: Nach dem Checkout (Kasse) wird direkt ein Link zum Download bereitgestellt. Der Link kann dann auf PC, Smartphone oder E-Book-Reader ausgeführt werden.
E-Books können per PayPal bezahlt werden. Wenn Sie E-Books per Rechnung bezahlen möchten, kontaktieren Sie uns bitte.

ISBN: 978-1-7972-0454-3
Erschienen am 06.04.2021
Sprache: Englisch

Preis: 22,49 €

22,49 €
merken
zum Hardcover 28,50 €
Biografische Anmerkung

REBEKAH PEPPLER is a Paris-based food writer, stylist, and author. She is the author of the James Beard Award-nominated Apéritif: Cocktail Hour the French Way and Honey, a Short Stack Edition. She is a regular contributor to the New York Times. Her recipes and food writing appear widely, including in Vanity Fair, Bon Appétit, Real Simple, Food Network, and more. When she's not working, you can find Rebekah cooking, eating, and drinking with friends in the 18th arrondissement.


andere Formate