Bültmann & Gerriets
The Tortilla Cookbook
von Sarah Cook
Verlag: Orion Publishing Co
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-84188-544-5
Erschienen am 26.08.2021
Sprache: Englisch
Format: 192 mm [H] x 172 mm [B] x 18 mm [T]
Gewicht: 498 Gramm
Umfang: 160 Seiten

Preis: 13,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 22. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

13,50 €
merken
zum E-Book (EPUB) 3,99 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Biografische Anmerkung
Klappentext

SARAH COOK is a food writer, food stylist and former food editor at BBC Good Food Magazine. She is always up for a recipe challenge and loves creating innovative new dishes with big and bold flavors. She is based in London.



The concept is simple: you cut a slit in a tortilla and then top each quadrant with a different ingredient, then, you fold the tortilla over on itself and toast it, fry it or just eat it as is! There's never been a simpler way of creating a tasty, nutritious meal in a matter of minutes. Whether you're looking for a filling breakfast, lunch to go, or quick fix dinner; this book has you covered.


andere Formate