Bültmann & Gerriets
Onions and Other Vegetable Alliums
von J. Brewster
Verlag: Cabi
Reihe: Crop Production Science in Hor Nr. 15
Taschenbuch
ISBN: 978-1-84593-399-9
Auflage: 2nd edition
Erschienen am 01.07.2008
Sprache: Englisch
Format: 229 mm [H] x 155 mm [B] x 20 mm [T]
Gewicht: 839 Gramm
Umfang: 448 Seiten

Preis: 87,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 30. Oktober in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

87,50 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext

This fully revised, expanded and updated edition of the successful text, Onions and Other Vegetable Alliums, relates the production and utilization of these familiar and important vegetable crops to the many aspects of plant science underpinning their production and storage technologies. Chapters cover species and crop types, plant structure, genetics and breeding, physiology of growth and development as well as pests and diseases, production agronomy, storage after harvest and the biochemistry of flavour, storage carbohydrates and colour and how this relates to nutritional and health benefits. From this wide perspective it is possible to see many examples where underlying scientific knowledge illuminates, explains and can improve agronomic practice. The reader will get an insight into how molecular methods are revolutionizing the study of taxonomy, genetics, pathology and physiology and how these methods are being applied in the breeding of improved crops.


weitere Titel der Reihe