Bültmann & Gerriets
Momofuku
von David Chang
Verlag: Absolute Press
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-906650-35-3
Erschienen am 30.09.2010
Sprache: Englisch
Format: 263 mm [H] x 212 mm [B] x 28 mm [T]
Gewicht: 1258 Gramm
Umfang: 304 Seiten

Preis: 34,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 5. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext

From David Chang, currently the hottest chef in the culinary world, comes this his first book, written with New York Times food critic Peter Meehan, packed full of ingeniously creative recipes. Already a sensational world star, Chang produces a buzzing fusion of Korean/Asian and Western cuisine, creating a style of food which defies easy categorisation. That it is fantastic, there is no doubt, and that it is eminently cookable, there is also no doubt! In the words of Chang himself, it is, 'bad pseudo-fusion cuisine'! The vibrant, urban feel of the book is teamed perfectly with clear and insightful writing that is both witty and accessible. Backed by undeniably informed technique and a clearly passionate advocation of cutting-edge fusion cooking, Chang's Momofuku is a stunning, no-holds barred, debut.


andere Formate