Bültmann & Gerriets
Home Bar
von Andy Clarke
Verlag: Headline Publishing Group
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-914317-35-4
Erschienen am 26.05.2022
Sprache: Englisch
Format: 219 mm [H] x 162 mm [B] x 20 mm [T]
Gewicht: 548 Gramm
Umfang: 160 Seiten

Preis: 19,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 5. Dezember in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

19,50 €
merken
zum E-Book (EPUB) 3,99 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext

With over 60 cocktails to shake, muddle and stir, Home Bar features the favorite boozy recipes of drinks expert and TV host Andy Clarke alongside colorful commentary on how to host a festive soiree at home.

From basement bars to man caves and backyard tiki huts, the home bar has been a beloved, boozy playground for nearly 75 years. While the heyday of home bars arose in the US after World War II, these days the global pandemic has led us all to invest heavily in our homes and reluctant to mingle with randoms. What better way to entertain than by having friends over for a few drinks!

According to Instagram, today's home bar is an upmarket concept featuring a trolley, some swanky ice cubes, homemade syrups, and reassuringly overpriced bottle of spirits. Sounds time-consuming, but help is at hand!

Inside Home Bar, food and drink connoisseur Andy Clarke reveals his top tips on fuss-free entertaining and how to curate the essential kit - from swizzle sticks to spirits, glasses to mixers, and so much more. His recipes will include classic favorites, batch tipples to save time, mocktails as well as his own boozy inventions, guaranteed to get the party started.


andere Formate