Bültmann & Gerriets
RESPONSE OF MUSTARD TO DIFFERENT LEVELS AND SOURCES OF SULPHUR
von Manan Patel, Jigar Panchal, Chena Panchal
Verlag: LAP LAMBERT Academic Publishing
Hardcover
ISBN: 9786206767268
Erschienen am 16.08.2023
Sprache: Englisch
Format: 220 mm [H] x 150 mm [B] x 8 mm [T]
Gewicht: 203 Gramm
Umfang: 124 Seiten

Preis: 60,90 €
keine Versandkosten (Inland)


Dieser Titel wird erst bei Bestellung gedruckt. Eintreffen bei uns daher ca. am 15. November.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

60,90 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

A field experiment on ¿Response of mustard to different levels and sources of sulphur¿ was carried out at Agronomy Instructional Farm, Chimanbhai Patel College of Agriculture, Sardarkrushinagar Dantiwada Agricultural University, Sardarkrushinagar during rabi 2019-20. The soil of the experimental field was loamy sand in texture, low in organic carbon and available nitrogen, medium in available phosphorus and potash as well as low in available sulphur. The experiment comprising of twelve treatment combinations comprising four sources (Gypsum; Bentonite; SSP and Cosavet) and three levels (20 kg S/ha; 40 kg S/ha and 60 kg S/ha) of sulphur evaluated in Randomized Block Design (RBD) with factorial concept and replicated three times. Mustard variety Gujarat Dantiwada Mustard 4 was taken as test crop.



Manan Patel est né à Gandhinagar, Gujarat, Inde, en 1997. Il travaille à la Swarrnim Startup and Innovation University en tant que professeur assistant. Il a remarqué un manque d'azote et de soufre dans le sol du Gujarat, en Inde, et espère, grâce à ses efforts, révolutionner les méthodes agricoles.