Bültmann & Gerriets
Hydroalcoholic extraction of red onion peel
Characterisation of bioactive compounds extracted from red onion peel
von Aline Pacheco Albuquerque, Ana Paula T. Rocha, Gilmar T. de Araújo
Verlag: Our Knowledge Publishing
Hardcover
ISBN: 9786208204587
Erschienen am 20.10.2024
Sprache: Englisch
Format: 220 mm [H] x 150 mm [B] x 4 mm [T]
Gewicht: 113 Gramm
Umfang: 64 Seiten

Preis: 39,90 €
keine Versandkosten (Inland)


Dieser Titel wird erst bei Bestellung gedruckt. Eintreffen bei uns daher ca. am 12. November.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

39,90 €
merken
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

The utilisation of by-products generated by agro-industries through the use of all the parts that make up vegetables, for example, has been used as a sustainable and innovative alternative since biologically active substances present in these residues are being discovered that can contribute to health. It is therefore necessary to use a process that makes it possible to extract these substances, since eating the peel in its whole form is unattractive. The choice of technique for extracting bioactive molecules is made according to the potential application of these extracts, particularly the use of hydroalcoholic solutions in the food industry. Based on the investigation of a sustainable alternative for obtaining bioactive extracts of food interest, this book proposes a study that lists the best conditions for obtaining and concentrating these biologically active substances in plant material.



Aline Pacheco Albuquerque, doctorante et titulaire d'une maîtrise en ingénierie agricole (UFCG), est diplômée en chimie industrielle (UEPB) et a obtenu un diplôme en alternance à l'université de Lisbonne, au Portugal. Elle a de l'expérience dans les domaines de l'ingénierie, des sciences et de la technologie.