Bültmann & Gerriets
Encyclopaedia Of Food Microbiology Food Processing
von Gillian Evans D'suza
Verlag: Oxford Book Company
E-Book / EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM


Speicherplatz: 1 MB
Hinweis: Nach dem Checkout (Kasse) wird direkt ein Link zum Download bereitgestellt. Der Link kann dann auf PC, Smartphone oder E-Book-Reader ausgeführt werden.
E-Books können per PayPal bezahlt werden. Wenn Sie E-Books per Rechnung bezahlen möchten, kontaktieren Sie uns bitte.

ISBN: 9789354106385
Erschienen am 30.06.2016
Sprache: Englisch
Umfang: 285 Seiten

Preis: 261,99 €

261,99 €
merken
Klappentext

The contents of this book will be useful to the students of microbiology, food science and technology, biotechnology, biochemistry, home science, food and nutrition, veterinary science, hotel and catering management and other food-related courses. The book will serve as an useful first-hand information of food microorganisms for the people who are working in food processing industries.