Bültmann & Gerriets
Engineering Practices for Agricultural Production and Water Conservation
An Interdisciplinary Approach
von Megh R Goyal, R K Sivanappan
Verlag: Apple Academic Press
Reihe: Innovations in Agricultural &
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-77188-451-8
Erschienen am 14.03.2017
Sprache: Englisch
Format: 231 mm [H] x 155 mm [B] x 28 mm [T]
Gewicht: 998 Gramm
Umfang: 400 Seiten

Preis: 189,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 28. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung
Inhaltsverzeichnis

This informative new book takes an interdisciplinary look at agricultural and food production and how new engineering practices can be used to enhance production. With contributions from international experts from India, Russia, China, Serbia, and USA, this book presents a selection of chapters on some of these emerging practices, focusing on soil and water conservation and management; agricultural processing engineering; water quality and management; emerging agricultural crops; renewable energy use in agriculture; and applications of nanotechnology in agriculture.



Goyal, Megh R. | Sivanappan, R. K.|



Soil and Water Conservation and Management. Agricultural Process Engineering. Water Quality and Management. Scope of Emerging Agricultural Crops. Renewable Energy Use in Agriculture. Nanotechnology Applications in Agriculture.


andere Formate
weitere Titel der Reihe