Bültmann & Gerriets
Engineering Practices for Agricultural Production and Water Conservation
An Interdisciplinary Approach
von Megh R. Goyal, R. K. Sivanappan
Verlag: Taylor & Francis
E-Book / PDF
Kopierschutz: Adobe DRM


Speicherplatz: 30 MB
Hinweis: Nach dem Checkout (Kasse) wird direkt ein Link zum Download bereitgestellt. Der Link kann dann auf PC, Smartphone oder E-Book-Reader ausgeführt werden.
E-Books können per PayPal bezahlt werden. Wenn Sie E-Books per Rechnung bezahlen möchten, kontaktieren Sie uns bitte.

ISBN: 978-1-77188-452-5
Erschienen am 16.03.2017
Sprache: Englisch
Umfang: 438 Seiten

Preis: 126,99 €

Biografische Anmerkung
Klappentext
Inhaltsverzeichnis

Goyal, Megh R. ; Sivanappan, R. K.



This informative new book takes an interdisciplinary look at agricultural and food production and how new engineering practices can be used to enhance production. With contributions from international experts from India, Russia, China, Serbia, and USA, this book presents a selection of chapters on some of these emerging practices, focusing on soil and water conservation and management; agricultural processing engineering; water quality and management; emerging agricultural crops; renewable energy use in agriculture; and applications of nanotechnology in agriculture.



Soil and Water Conservation and Management. Agricultural Process Engineering. Water Quality and Management. Scope of Emerging Agricultural Crops. Renewable Energy Use in Agriculture. Nanotechnology Applications in Agriculture.


andere Formate